Rukouspyyntö

Kevään lähetyskirjeemme on luettavissa sivustolta.

Kirjoita rukouspyyntösi lyhyesti ja selkeästi. Jätämme pitkät selittelyt ja mainostamiset julkaisematta.

Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille heti kun se on tarkastettu. Kun laittamasi rukouspyyntö ei heti näy listalla, älä laita sitä varmuuden vuoksi monta kertaa peräkkäin. Rukouspyynnöt tulevat palstalle näkyviin noin vuorokauden sisällä siinä järjestyksessä kun ne on lähetetty. Jos laittamasi rukouspyyntö on esim. 80. pyyntö sinä päivänä, niin pyyntösi tulee silloin näkyviin palstan sivulla 8. Älä pety, jos se ei ole sivulla 1 tai 2. Jokaisen pyynnön puolesta rukoillaan! Rukouspalstoilla ei saa mainostaa järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.


Minä rukoilin

Rukoiltu 48 kertaa.

TOIMIKUNTA

NETTIRUKOILIJAT ON SULJETTU

28.6. - 31.8.2024

RUKOILIJOIDEN LOMIEN JA RISTON JA MARJAN MUUTON VUOKSI.

HYVÄÄ KESÄÄ JOKAISELLE!

Saatu: 28.06.24

Minä rukoilin

Rukoiltu 42 kertaa.

Nimettömästi

Pyydän, että Jeesus parantaisi tinnituksen korvista, inkontinenssin ja asettaisi verensokerin normaalille tasolle. Pyydän, ettei tulisi diabetesta, pääsisin makeanhimosta ja lohtusyömisestä ja saisin pudotettua painoa. Pysyvää apua syvään yksinäisyyteen

Saatu: 28.06.24

Minä rukoilin

Rukoiltu 55 kertaa.

Huolestunut äiti

Pyydän esirukousta 30-vuotiaan poikani puolesta. Hän ei vastaa perheenjäsentensä viesteihin, eikä puhelinsoittoihin. Minä äiti olen nähnyt hänet viimeksi joulun aikaan, enkä ole sen jälkeen saanut häneen yhteyttä. Huoleni on valtava, en ymmärrä, mitä on tapahtunut. Mielessä on käynyt jo ottaa poliisiin yhteyttä. Tähän saakka joku hänen sisaristaan on nähnyt, että hän on ollut paikalla sosiaalisessa mediassa, mutta nyt hän on sulkenut meidät kaikki pois niin, emme näe mitään. Kiitos rukouksistanne rakkaat sisaret ja veljet poikani puolesta, ettei hänelle olisi tapahtunut mitään pahaa ja että hän vastaisi yhteydenottoihimme! Kiitos rakas Jeesus, että pidät pojastani huolta ja pelastat hänet!

Saatu: 27.06.24

Minä rukoilin

Rukoiltu 48 kertaa.

Nimettömästi

Herra, armahda ja auta tytärtä joka on lemmikin kuoleman takia murheen murtama. Anna rakkautesi vetää parannukseen, lohduta. Kiitos Jeesus

Saatu: 27.06.24

Minä rukoilin

Rukoiltu 45 kertaa.

Nainen

Kiitos kesästä, tulevasta lomasta, tyttären kesätyöstä, pojan asiat kohdillaan ja anna hänellä töiden jatkua loman jälkeen, ei lomautuksia. Anna pienen kesälomareissun onnistua, siunaa mummolan rantasaunanrakentaminen ja kaikki siihen liittyvät asiat.

Tiedät kaipaukseni elämänkumppanista, olen kauan ollut yksin ja yksin kasvattanut lapset, eikö jo olisi minunkin vuoro saada tasavertainen parisuhde. Herra tiedät tapailemani miehen, jos ei hän sitten joku sopiva. Anna rahojen riittää lapsilla ja minulla.

Saatu: 27.06.24

Minä rukoilin

Rukoiltu 45 kertaa.

KaarinaS

Rukouspyyntö nuoren miehen puolesta, jolla pakko-oireet haittaavat elämää. Nyt pelko työpaikan puolesta, kun kotoalähtö voi kestää 1,5 h jatkuvan tarkistamisen pakon ja voimakkaan ahdistuksen vuoksi ja myöhästelyjä tulee. Jeesukseen nimeen vedoten pyydän parantumista oireista, hoidon ja tuen järjestymistä. Kiitos Jumalalle, joka kuulee rukouksemme.

Saatu: 27.06.24

Minä rukoilin

Rukoiltu 42 kertaa.

Apua Herralta

Minulla on tarkoitus jatkaa kodin selkeyttämistä vähentämällä tavaroita, astioita, kirjoja ym. Pyydän tähän prosessiin Herran johdatusta ja inspiraatiota. Viisautta erottaa, mitkä tavarat säilyttää ja mitkä laittaa kierrätykseen. Kiitos Jeesus avusta tähän asti.

Saatu: 27.06.24

Minä rukoilin

Rukoiltu 43 kertaa.

Uskova nainen

Kävin kynnen poistossa. Pyydetään että varvas parantuu kokonaan

Saatu: 27.06.24

Minä rukoilin

Rukoiltu 44 kertaa.

Masa

Pyytäisin rukousta puolestani, että verensokeriarvot olisivat kohdallaan ja uskovaa tyttöystävää, jos Luoja niin suo.

Saatu: 27.06.24

Minä rukoilin

Rukoiltu 43 kertaa.

Nimettömästi

Iäkäs ihminen, joka erittäin haastava persoona ollut ikänsä. Syyllistää, moittii, kontrolloi läheisiään, puhuu loukkaavia. Hänelle vaikea puhua asioista, mustasukkainen ihmisistä ja harrasteista. Ei oikein mikään riitä hänelle. Katkera puolisonsa kuolemasta. Herra auta ja paranna.

Saatu: 27.06.24