Rukouspyyntö

VAIKEUKSIEN JA TIETOKONEONGELMIEN VUOKSI NETTIRUKOILIJAT ON SULJETTU 31.12.2023 ASTI.

RUKOILLAAN SILTI TOISTEMME PUOLESTA!

RISTO JA MARJA

Kirjoita rukouspyyntösi lyhyesti ja selkeästi. Jätämme pitkät selittelyt ja mainostamiset julkaisematta.

Syyskuun lähetyskirje on nyt luettavissa.

Joulukuun kirje on nyt luettavissa sivustolta Herralle.com.

Minä rukoilin

Rukoiltu 62 kertaa.

HÄTÄ RUKOUSTA

RUKOUSTA, että parisuhde elpyis, on ollut koetuksella ja molemmat on haavoittuvaisia, Jumala rakkaus saisi vaikuttaa ja elvyttää meitä, eheyttä, että sopu tulisi ja rauha ja vanhat pelit ja traumat, Jumala voisi parantaa suhteen, rakastamme toisiamme, suhde pitkä, 10 vuotta olen kasvanut miehen kans 15v ja molempien ensi rakkaus, ollaan koettu paljon, mutta ollaan aina selvitty, mutta nyt tuntuu, että ylitsepääsemätön tilanne, koska mies sulkee itsensä, riidat on pienistä lähtöisiä, mutta silti suuria asioita, kun tulee vanhoja asioita esille, Jumala voisi vaikuttaa meidän sydämeen ja Miehen, että olisi anteeksi antamista ja armoa vielä korjata ja eheyttää sidettämme toisiimme, rakastan kovasti miestäni, ja näen, että häntäkin väsyttää ja harmittaa tilanne, Jumala auta meitä elvyttämään ja paranna suhteemme, jumala on rakkaus ja anteeksiantoa saisi vaikuttaa, uskon, että mies jaksaisi yrittää myös kanssani.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 63 kertaa.

Mielenterveys

Pyydän, että mielenterveyteni kestäisi hyvin haasteellisessa elämäntilanteessa. Masennus, ahdistus ja tulevaisuuden pelot pysyisivät poissa ja saisin nukuttua hyvin. Pyydän turvallista mieltä Jumalan lapsena ja että pystyisin pitämään katseeni Jeesuksessa enkä liikaa katselisi olosuhteisiini ja itseeni. Pyydän sopivaa, ymmärtäväistä rinnallakulkijaa. Keskittymiskykyä lukea Jumalan Sanaa.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 63 kertaa.

Työpaikka nuorelle miehelle

Poikani, joka on mielenterveysongelmien vuoksi ollut pidemmän aikaa poissa työelämästä, on päässyt työhaastatteluun. Se on maanantaina. Jeesuksen nimeen vedoten pyydän Taivaan Isää siunaamaan tämän yrityksen pääsyä työhön kiinni.

Toiseksi rukoillaan kaikkien niiden puolesta, jotka kärsivät tämän sairaan maailman sodista ja terroriteoista. Herra armahda!

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 57 kertaa.

nimetön

Pyydän rukoustukea, sillä olen sairastanut vuosia ja nyt astumassa uuteen vaiheeseen elämässäni, mutta vanhat vaivat (poskiontelontulehdus tmv. vaikeat oireet) ja ylipäätään terveydelliset haasteet yrittävät lamauttaa ja lannistaa, estää etenemisen. Odotan lasta, ja pyydän rukouksia turvallisen ja terveen raskauden ja lapsen sekä perheemme puolesta. Olen kiitollinen Jumalalle, mutta tarvin uuden voiman ja virvoituksen, sekä paremman vastustuskyvyn, sillä olen flunssassa kokoajan. Kiitos, eteenpäin kuitenkin asiat ovat menossa ja tahdon elää todeksi sen, mikä minulle kuuluu Kristuksen tähden. Siunausta kaikille!

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 56 kertaa.

Nimettömästi

Pyydän, että Jeesus parantaisi tinnituksen korvista ja verensokerin normaalille tasolle pysyvästi. Minulla on todettu esidiabetes. Pyydän, ettei tulisi diabetesta. Pyydän taitoa ja voimaa painonhallintaan, makean syöminen pysyisi minimissä ja saisin pudotettua painoa muutaman kilon. Pyydän pysyvää apua yksinäisyyteen.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 55 kertaa.

Pekka

Pyydän esirukousta kaikkien uskosta osattomien omaisteni puolesta, joista isäni on monella lailla sairaalloinen vanhus.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 56 kertaa.

Anne

Jeesus auta minua töissä, koska on vaikeita asioita. Rukoilen todella, että auta. Rukoilen myös uutta työtä, koska olen väsynyt.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 53 kertaa.

Hannu

Pyydän esirukousta ensi keskiviikon, torstain ja lauantain eli 18,19 ja 21.10 raamattuopetukselleni. Kiitän esirukoilijoita.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 55 kertaa.

kp

Pyydän esirukousta. Olen syvissä ongelmissa työpaikallani työni, työkavereiden, johdon kanssa. En jaksa enää kauaa. Olen umpikujassa josta ei ole ulospääsyä. En voi irtisanoutua vakituisesta työstäni ja jäädä tyhjän päälle. Uutta työtä ei ole löytynyt. Pyydän muistatteko rukouksin.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 57 kertaa.

Nimettömästi

Rukouksia ja siunausta lapselleni.

Erään tuoreen suhteen puolesta, anna heidän selvittää välit ja heistä voisi tulla onnellinen pariskunta, tapahtukoon kuitenkin Jumalan tahto.

Saatu: 15.10.23