Rukouspyyntö

VAIKEUKSIEN JA TIETOKONEONGELMIEN VUOKSI NETTIRUKOILIJAT ON SULJETTU 31.12.2023 ASTI.

RUKOILLAAN SILTI TOISTEMME PUOLESTA!

RISTO JA MARJA

Kirjoita rukouspyyntösi lyhyesti ja selkeästi. Jätämme pitkät selittelyt ja mainostamiset julkaisematta.

Syyskuun lähetyskirje on nyt luettavissa.

Joulukuun kirje on nyt luettavissa sivustolta Herralle.com.

Minä rukoilin

Rukoiltu 47 kertaa.

nimettömästi

Clement- nimisen miehen puolesta rukoilkaa väkevästi! Tarvitsee paljon rukousta.

Saatu: 30.11.21

Minä rukoilin

Rukoiltu 46 kertaa.

Nimetön

Kiitos Jumalalle Hänen huolenpidostaan 3kk reissuni ajan. Siunaa ja varjele Suomeen paluun kaikella tavalla.

Voisinko saada rukoustukea, että Jumala tuo minulle uuden työprojektin muutaman viikon sisään.

Rukouspyyntö myös, että saisin yhteyden ja selvyyden ihmissuhteeseen joka päättyi varoittamatta ja yllättäen kuukausia sitten.

Jumala poista kaikki esteet ja palauta meidän yhteys. Pyydän Jumala Sinulta oikeutta ja vanhurskautta näihin tilanteisiin.

Kiitos rakkaat rukoilijat, Jumala tekee uutta lupaustensa mukaan.

Saatu: 30.11.21

Minä rukoilin

Rukoiltu 45 kertaa.

Nimettömästi

Jeesus auta taloudellisesti!

Saatu: 30.11.21

Minä rukoilin

Rukoiltu 47 kertaa.

Riittaliisa

Joulu tulee ja pelottaa olla taas yksin, myös talous on liian kovilla,et jouluruuat jää ostamatta.

Saatu: 30.11.21

Minä rukoilin

Rukoiltu 57 kertaa.

Nimettömästi

Nuorimman tyttären flunssa, muu kehon sairaus paranee, menee ohi. Jeesuksen Veren suoja kaikille lapsilleni pitämään sairaudet, korona infektioit loitolla.kaikki infektiot, korona , influenssa taudit heikkenevät lieviksi koko maailmassa. Ja ihmiset parantuvat Jeesuksen Nimessä. Amen.

Saatu: 30.11.21

Minä rukoilin

Rukoiltu 59 kertaa.

Nimettömästi

Kiitos Jeesus uskollisuudesta. Siunaa ja varjele perhettäni. Anna veljelle edelleen raittiutta ja pelastava usko, myös tyttärilleni. Paranna Jeesus nuorempi tytär traumoista ja palauta lapsuuden usko. Anna edelleen into tutkia Raamattua. Kiitos Jeesus että kaikki on mahdollista sinulle!

Saatu: 30.11.21

Minä rukoilin

Rukoiltu 56 kertaa.

daddy´s own

Hei pyytäisin esirukousta. Perheeni saisi yhdistyä, Jumala tekisi ihmeen. Narsististen voimien ja valtojen väistymään joutuminen koko perhekunnasta Jeesuksen nimessä. K:le Jumalan voimallista johdatusta varjelua ja suojelua. Jeesuksen nimessä. Kiitos. P.N:le Jumalan puoleensa, pelastukseen vetämistä. Jeesuksen nimessä. Totuuden esiin tuleminen perhekunnassa. Jumalan varjelusta koko perhekunnalleni koronan vaikeilta tautimuodoilta, onnettomuuksilta ja kaikelta pahuudelta. Kiitos. Jumalan voimallista puoleensa, pelastukseen vetämistä M.I:le, S.L:le, S.S:le, M.K:le Perhekuntineen. Kiitos. Vasemman poskiontelon, paniikkihäiriön, masennuksen, polvinivelrikon, diabeteksen, navan, uniapnean, kuivien silmien, ihottumien parantuminen. Jeesuksen nimessä. Itselleni Jumalan tarkoittama aviopuoliso, yhteinen hengellinen työnäky meille. Asunto järven rannalta, jossa hyvä uimaranta. Yksinäisyyteni loppu. Kiitos. Sisäistä toipumista itselleni, Jeesuksen nimessä. Kiitos. Rahallisen köyhyyteni loppuminen, riittäviä rahavaroja itselleni Jeesuksen nimessä. Kiitos. V.N:le ja P.O:le voimallinen omantunnon soimaus aiheista, pimeyden kätköjensä paljastuminen, totuudentunto ja synnintunto synnistä. Jeesuksen nimessä. Kiitos. P.K:le ja perhekunnalleen Jumalan voimallista puoleensa, pelastukseen vetämistä. Itselleni viisautta Jumalalta kaikkeen, mihin viisautta tarvitsen. Voimia arkisten asioideni hoitamiseen. Asunto, rahaa ja viisautta kauniin kodin sisustamiseen. Jumalan kunniaksi. Kiitos. PH:n täyteyttä, oikea sydämen asenne Jumalan edessä, Jumalan sanan nälkää, sanan oven avautumista, palavia armolahjoja. Jumalan siunausta, varjelusta ja johdatusta kaikkeen. Jumala auttaisi englannin kielen oppimisessa. Jumalan kutsumuksen kirkastuminen. Toivo, tulevaisuus ja iloöljyä Jumalalta itselleni. Kiitos. T.P:le ja perhekunnalleen väkivaltojen loppu ja voimallista Jumalan puoleensa, pelastukseen vetämistä ja synnintuntoa synnistä. Kiitos. T ja T.I:le mammonan palvonnan loppu, synnintunto synnistä ja elävän Jumalan palvelemisen alku. J.K:n väkivallan loppu. Kiitos. Narsistiselta sukukunnalta lopullinen rauha minulle. Jeesuksen nimessä. Kiitos.

Saatu: 30.11.21

Minä rukoilin

Rukoiltu 67 kertaa.

Nimettömästi

Jumala osoittaisi minulle tehtäväni

Saatu: 30.11.21

Minä rukoilin

Rukoiltu 64 kertaa.

Nimettömästi

Rakas Taivaallinen Isä. On ollut mahtavaa huomata, kuinka rukouksiini on vastattu. Olen saanut apua rukoiluun tätä kautta ja sen voima on yllättänyt minut. Huomenna on taas lääkäriaika minulla ja olen taas vailla parantavaa energiaa, jotta uutiset ovat hyvät. Eli pyydän apua teiltä kaikilta, rukoilkaa puolestani. Rukoilkaa, että uutiset huomenna ovat vain positiivisia ja saisin lääkkeet jättää pois käytöstä. Huomisen lisäksi toivon apua teiltä kaikilta, että saisin elää pitkän ja terveen elämän, vaikka sydänsairaus minulla onkin. Kiitos rakas Taivaallinen Isä ja te kanssakulkijat. Kiitos.

Saatu: 29.11.21

Minä rukoilin

Rukoiltu 69 kertaa.

Nimettömästi

Jumalan johdatusta uuden asunnon löytymiseen sen jälkeen kun muutto väliaikaiseen asuntoon on tehty.

Työn löytyminen, ja sen kautta taloudellinen tasapaino ja helpotus moniin asioihin.

Todellakin kaipaisin, että vuoden 2020 huhtikuulta alkanut turbulenssi päättyisi. Myös sairauksien kanssa ollut riittävän raskasta. Kiitos Jumalalle, että Hän kykenee muuttamaan asioita

Saatu: 29.11.21