Rukouspyyntö

VAIKEUKSIEN JA TIETOKONEONGELMIEN VUOKSI NETTIRUKOILIJAT ON SULJETTU 31.12.2023 ASTI.

RUKOILLAAN SILTI TOISTEMME PUOLESTA!

RISTO JA MARJA

Kirjoita rukouspyyntösi lyhyesti ja selkeästi. Jätämme pitkät selittelyt ja mainostamiset julkaisematta.

Syyskuun lähetyskirje on nyt luettavissa.

Joulukuun kirje on nyt luettavissa sivustolta Herralle.com.

Minä rukoilin

Rukoiltu 46 kertaa.

Mummu

Siunaa Isä vävyäni vakituisella työpaikalla!

Johdata ja ohjaa häntä ja perhettä sinun tuntemiseesi. Pelasta kaikki läheiseni. Kiitos Jeesus rakkaudesta ja siunauksesta elämässäni ja niin monista rukousvastauksista!

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 42 kertaa.

Äiti

Tyttäreni on nyt peräjälkeen kipeä.

Haittaa valtavasti kun opiskelija käy töissä vetää srk Palvontaa.

Lähdössä hetkeksi reissuun.

Herra Rakas Paranna pidä Sinä terveenä.

Nuorimies ja vaimonsa lähetysihmisiä.

Isä Suo löytää lähetyshenkinen srk:ta. Suo tukiporukkaa heille lisää.

Nuorin on hyvin yksin. Myös miehen katkeruus ja viha liikaa. Suo myös Veljien ja siskon kohdalle Uudestisyntymistä.

Pyhän Hengen & Tulen Kastetta. Sukuun kokonaisuudessa.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 42 kertaa.

Tapio

Pyydän rukouksia, jotta kaikki ristiriidat selviäisivät vähitellen ja että saisin lopulta rauhan ja levon näistä jatkuvista koettelemuksista, jotka sotkevat myös nukkumistani ja keskittymiskykyäni.

Olen saamassa häädön asunnostani puolen vuoden päästä ja lisäksi olen joutunut julkisen solvauksen kohteeksi asioidessani pankkiautomaatilla viime viikon to 5.10.23.

Hukkasin pe 6.10.23 128gb kokoisen muistikorttini enkä toistaiseksi ole korttipakkausta löytänyt

Sitten on yhä ratkeamatta v.2021 kaapatun Facebook tilini poliisitutkinta

Tämän viikon keskiviikkona koin yhden elämäni suurimmista järkytyksistä, kun olin tulossa etsimään lapsuuteni historialliselle puutarhalle mahdollisesti tippunutta muistikorttiani. N.100v. vanhalla historiallisella tontilla olivat alkaneet omenapuiden sekä muiden puiden kaatotyöt jo puoli vuotta etuajassa ja pian alkavat rakennustyöt. Suruni on valtava.

Tämä vuosi 2023 on ollut ehkä koko elämäni henkisesti raskain ja uuvuttavin, sillä keväällä isäni kuoli ja keväällä oli myös suuri peruskorjaus muutto. Tarvitsisin vielä psykoterapiaa ja edes vähäksi aikaa, jotta kokonaistilanteeni ratkeaisi paremmaksi nopeammin.

Kiitos, että Herra on kuitenkin varjellut minut ja lähimmäisesi kaikelta pahalta. Kiitos, että toistaiseksi minulla vielä on koti ja kiitos, että minulla on äiti, sisko ja serkut sekä ystäviä elämässäni ja kiitos, että v.2022 vammautunut vasen polveni on nyt parantunut.

Haluan uskoa ja luottaa siihen, että kaikki vielä järjestyy.

Pyydän Kristuksen anteeksi antoa ja armoa sekä sopua ja kirkastumista myös kaikille muille lähimmäisilleni sekä koko yhteiskunnallemme.

Tulkoon historian suurin herätys ja parantuminen lopulta kaikkialle.

Kiitos kaikista rukouksista teille nettirukoilijoille ja siunausta kaikille meille ja teille nettirukoilijoille sekä lähimmäisillenne ja edelleen heidän lähimmäisilleen.

Amen.

Ystävällisin kiitos rukousterveisin: Tapio

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 42 kertaa.

Uupunut, stressaantunut, uneton

Taivaan Isä, tiedät kaiken mitä toivon ja rukoilen, kuule pyyntöni ja auta. Anna tämän elämäntilanteen muuttua paremmaksi ja rauhan tulla elämääni.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 43 kertaa.

äiti

Kiitos Herralle siitä, että lapsenlasten hoitaminen eilen sujui hyvin. Anna jatkossakin siunaus lapsenlasten hoitamiseen. Nuoremmalle pojallemme seurakuntayhteys, uskovia hyviä ystäviä ja hyvä uskovainen aviovaimo. Että miä ja mieheni rakastuttaisiin palavasti Jeesukseen ja toinen toisiimme. kiitos Herralle siitä, että viime yönä nukuin aika hyvin. Siunaa naapureitamme pelstukseen Jeesuksessa.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 42 kertaa.

Rai

Kiitosaihe: Jumala on parantanut vääristynyttä selkääni, kiitos ja kunnia Jumalalle!

Rukouspyyntö siskoni puolesta, että rasittava riitatilanne työpaikalla ratkeaisi Jeesuksen nimessä. Siskostani on tehty syyllinen, vaikka hän itse joutui vääryyden kohteeksi. Vain Jumala voi ratkaista asian niin että rauha laskeutuisi kaiken ylle.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 43 kertaa.

Leila

Jeesus on niin pahamieli aina ja koko elämäni. Lukihäiriön vuoksi sorrettu, syrjitty sekä mitätöity, Jeesus auta lääkärin hoitovirheestä, laaja aivoverenvuodon ja useista infarkteista myöhäisvaikutukset. Jeesus auta ja puolusta potilas vahinko ja hoitotuki asioissa, kiitos Jeesus aamen. Jeesus muuta nämä sairaat, rikkinäiset sekä riitaisat ihmissuhteet vielä sopuisaksi. Auta että Paranen kaikista koulukiusaamista ja hylkäämistä. Jeesuksen nimessä ja veressä, aamen.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 42 kertaa.

helena

Kiitos levosta ja kaikesta.

Siunaa ja varjele perhekuntaamme ja kaikkia rakkaitamme tänään, anna suojelusenkeleitä vierelle.

Jeesus johda tiellemme pelastaja.

Kuule rukoukseni.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 42 kertaa.

Nimettömästi

Isä , en jaksa enää näin. Ota pelko pois, se joka ei ole sinusta, häpeä ja syyllisyys. Johdata tämä päivämatka, anna voima heikkouteen.. Vaikuta tekemistä ja tahtomistani, anna vahva henki. Anna sydämeni puhdistua ja parantua Jeesuksen nimessä! Julistan vanhurskautta ja terveyttä itselleni Jeesuksen nimessä!!

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 42 kertaa.

nimettömästi

Pelastumista: Taimi, Sirkka-Liisa, Jukka, Eila, Lauri, Anna-Liisa, Seppo, Tuija, Ville, Saija, Atso, Aatos, Neo, Maire, Leena, Eila, Pirkko, Sulevi, Jan, Kirsi, Hilkka, Juha, Johannes.

Saatu: 15.10.23