Rukouspyyntö

VAIKEUKSIEN JA TIETOKONEONGELMIEN VUOKSI NETTIRUKOILIJAT ON SULJETTU 31.12.2023 ASTI.

RUKOILLAAN SILTI TOISTEMME PUOLESTA!

RISTO JA MARJA

Kirjoita rukouspyyntösi lyhyesti ja selkeästi. Jätämme pitkät selittelyt ja mainostamiset julkaisematta.

Syyskuun lähetyskirje on nyt luettavissa.

Joulukuun kirje on nyt luettavissa sivustolta Herralle.com.

Minä rukoilin

Rukoiltu 38 kertaa.

nimettömästi

Huolestuttavia asioita liikuntavammaisen henkilön elämässä. Piittaamattomuutta turvallisuudesta. Viisautta jotenkin näistä hänelle mainita niin, että asioihin tulisi positiivista muutosta.

Että Israelin tukitapahtumaan tulee paljon osallistujia ja että sää suosii tapahtumaa.

Jumalan siunausta ja varjelusta Israelille ja Ukrainalle.

Saatu: 15.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 33 kertaa.

Janne

Kiitos erityisesti rukouksista liittyen tähän työpäivään ja päivään muutenkin! Kiitos erityisesti rukouksista liittyen veljeni ja tyttöystävänsä tyttövauvaan liittyen! Kiitos myös erityisesti rukouksista liittyen vanhempieni väleihin! Kiitos myös erityisesti rukouksista liittyen vanhempieni ja minun väleihin sekä koko perheeni ja suvun väleihin!

Pyydän siunausta huomiseen päivään! Pyydän erityisesti siunausta veljeni ja hänen tyttöystävänsä tyttövauvalle! Pyydän erityisesti siunausta vanhempieni väleihin! Pyydän erityisesti siunausta vanhempieni ja minun väleihin sekä koko perheeni ja suvun väleihin!

Pyydän rukousta siunausta ja voimia perheelle, jonka tyttö on kuollut vain 19-vuotiaana. Pyydän voimia kaverille joka on hänen veli, sekä koko hänen perheelle ja suvulle. Kiitos rukouksista!

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 30 kertaa.

Janne

Pyydän että saisin vielä uuden mahdollisuuden tulla uskoon, etten olisi paatunut niin pahasti että en enää pystyisi tai haluaisi tulla uskoon ja että pelastuisin! Pyydän etten ikinä hylkäisi Jumalaa lopullisesti! Pyydän etten enää katsoisi pornoa enkä itsetyydytyttäisi! Pyydän etten ikinä menisi homoseksuaalisuuteen! Pyydän että pystyisin antamaan anteeksi! Pyydän etten ikinä löisi enkä vahingoittaisi ketään millään tavalla enkä kohtalokkaasti! Poista sairaat ajatukset ja sairas mieleni ja eheytä minun sieluni ja henkeni. Anna aidot,normaalit ja terveet tunteent takaisin. Jeesus auta ja anna anteeksi.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 30 kertaa.

Janne

Pyydän ettei äitiäni ja isääni enää ikinä huimaisi! Pyydän että isän olkapäähän ei kipeytyisi (nivelrikon takia) ja pyydän myös ettei äitin olkapäähän sattuisi. Pyydän myös että veljeni tyttöystävän migreeni parantuisi!

Pyydän myös että niskassa olevat patit eivät olisi mitään vakavaa ja päänahan ihottuma parantuisi eikä myös olisi vakavaa. Pyydän että suus oleva tulehdus ei olisi mitään vakavaa! Kiitos kaikille rukouksista!

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 29 kertaa.

Markus

Herra anna minun löytää Suvi, jos se on sinun tahtosi..

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 31 kertaa.

Perheenisä

Rukoilkaa, että Herra Jeesus koskettaisi poikaani parantavalla rakkaudellaan ja antaisi rauhansa hänen sisimpäänsä. Pyydän rukousta myös, että hänen uni - ja terveysongelmansa helpottaisivat ja asuntoasiat järjestyisivät. Rukoilkaa, että vihollisen aikeet estyisivät Jeesuksen Kristuksen nimessä koko perhekuntani elämässä. Pyydän koko perhekunnalleni Jeesuksen veren suojaa.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 31 kertaa.

Nimettömästi

Pyydän parantumista perheelle, joka on sairastunut koronaan, varsinkin perheen äidille. Kiitos!

Vauvaperheeseen pyydän keskinäistä rakkautta ja

yhteisymmärrystä. Kiitos!

Itselleni pyydän kykyä saada pikkuvauvan luottamus ja turvallisuudentunne. Kiitos!

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 31 kertaa.

Nimetön

Ole Jeesus minulle syntiselle armollinen ja anna anteeksi syntini ja katkeruuteni. Siunaa ja varjele perhekuntalaiseni ja sukulaiseni, tiedät missä he kukin ovat. Kiitos että vastaat ystäväni ja minun vuosikymmenien rukouksiin heidän pelastumisensa puolesta.

Kiitos Jeesus että ilmestyt poikani elämään hänen vaikeiden paineidensa keskellä, opeta häntä huutamaan Sinua avukseen.

Kiitos Jeesus että varjelet sukulaista Ranskassa terroristi iskujen keskellä.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 61 kertaa.

Animar

Pyydän rukousta poikani pienen vauvan puolesta, Herra rauhoita lapsi iltaisin nukkumaan. Anna Herra rauhasi tälle ihanalle pienelle prinsessalle

Aamen

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 56 kertaa.

yrittäjä

Tarvitsemme rukoustukea..Jeesus antaisi töitä vaimoni yritykselle ja saisi kaikki paperi ja raha-asiat kuntoon. On ollut pitkään vaikeaa..Herra auta nyt kaikessa. sytytä minun ja vaimoni kotialttari uuteen liekkiin ja saamme yhdessä palvella Jeesusta ja saisimme elää rauhassa. Kiitos kun muistatte rukouksin.

Saatu: 14.10.23