Rukouspyyntö

VAIKEUKSIEN JA TIETOKONEONGELMIEN VUOKSI NETTIRUKOILIJAT ON SULJETTU 31.12.2023 ASTI.

RUKOILLAAN SILTI TOISTEMME PUOLESTA!

RISTO JA MARJA

Kirjoita rukouspyyntösi lyhyesti ja selkeästi. Jätämme pitkät selittelyt ja mainostamiset julkaisematta.

Syyskuun lähetyskirje on nyt luettavissa.

Joulukuun kirje on nyt luettavissa sivustolta Herralle.com.

Minä rukoilin

Rukoiltu 39 kertaa.

Mummi

Pyydän esirukousta, jotta Jumalan valtakunta tulisi maan päälle ja poistaisi kaiken pahuuden maan päältä. Pyydän vielä, että paholainen pysyisi kaukana poissa meidän perheestä ja suvusta. Jeesuksen nimessä ja veressä. Aamen. Kiitos rukoilijoille.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 37 kertaa.

yrittäjä

Yritystoimintani on vaikeutunut. Asiakkaat vähenevät kuukausi kuukaudelta ja toimeentuloni on vaakalaudalla. Laskuvuori pinoutuu pöydälle ja kaikki ahdistaa.

En tiedä, mitä tehdä. Pyydän rukousta, että Jumala johdattaisi ja auttaisi tahtonsa mukaan.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 37 kertaa.

Pelästynyt

Rakkaat ystävät, nyt pelkona se, etten enää kykene virtsaamaan normaalisti, vaan vain putken kautta. Voi Jeesus rakas, armahda

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 37 kertaa.

Mimmuli

Isot maksut olisi maksettavana, ahdistaa kovasti kun rahaa ei ole ja laskut pitäisi maksaa. Ei ole rahaa lääkkeisiin eikä ruokaan. Kiitos

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 37 kertaa.

Lilja

Iäkäs perikunta myy taloa, ollut tosi hankalaa, 85-vuo-

tias mies ei tahdo enää jaksaa, turhia katsojia,

jotka ajattavat hänet aina 25 km suuntaansa.

Oli ostaja, joka maksoi käsirahan ja perui hänkin.

Emme oikein jaksa enää. Rukoilkaa hyvät ystävät,

että se oikea ostaja tulee, että saamme talon

kaupaksi, Emme jaksa sitä pitää ylläkään.

ESTÄ HYVÄ JUMALA TURHAT JUOKSETTAJAT

JA LÄHETÄ SE OIKEA OSTAJA.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 37 kertaa.

Nimettömästi

Herra auta ja paranna tyttäreni atooppinen iho. Kosketa ja tee hänet terveeksi.

Kiitos, että kuulet rukoukseni!

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 37 kertaa.

Mertsi

Anna rakas Jeesus Sarille viisautta erottaa oikea väärästä ja sellaiset sanat ja totuus suuhun, että ne ovat totta ei kieroilua, vaikka olisi pieni valkoinen valhe ,niin näpäytä Saria synnin tunnolla. sinä näet minun sydämeni, tunteet, kaipuun ja kaikki, mitä liittyy sariin. anna meille yhdessä voimaa, viisautta ja kaikkea, mitä me tarvitsemme, että pääsemme Jumalan rakkauden äärelle yhdessä perheenä, poista meiltä kierous, vääryys ja kaikki turha, mikä ei ole sinusta, ja anna meidän lapsille eheytys, muokkaa lapsista niin kuin muokkasit saviruukun, muokkaa meidät yhdessä ehjäksi saviruukuksi, mikä sisältää täydellisen Jumalan rakkauden, että mekin saamme kokea perheenä, ja anna rakas Jumala vastauksia meidän rukouksiin, ei ole väliä ollaanko rukoiltu ääneen tai mielessä, sillä sinä olet sanonut, että sinä kuulet hiljaisimmatkin rukoukset, tätä pyydän, ole Jumala armollinen ja anna meille vastauksia, että saadaan eheytys ja oikea oppinen Jumalan tie, tee meille, mitä tähän tilanteeseen täytyy.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 37 kertaa.

Äiti

Muistakaa minua ja lapsia rukouksessa, taivaan isä, auta minua ja lapsia tällä tiellä, näät miten hukassa olen tunteitten ja päätösten suhteen, anna mulle vahvuutta ja itseluottamusta, auta tässä tuskassa meitä, sinä näät tämän rikkinäisen perheen ja sielun, eheytä se paremmaksi ja vahvemmaksi, minä luotan herra, että sinä jatkat taistelua tämän asian puolesta. herätä lasten isälle tunteet ja rakkaus meitä kohtaan, älä anna hänen paeta tunteitaan, vaan puhu hänelle, sinä pystyt ja olet luvannut pitää perheestä huolen, poista herra väärät ihmiset hänen ympäriltään, jotka vahingoittavat meijän välejä ja lasten ja isän välejä, suojaa, älä jätä meitä yksin, siunaa tämäkin päivä, auta meitä lähestymään ja voimaan hyvin, eheytä meitä ja tätä perhettä, minä luotan sinun sanaasi ja voimaasi, kiitos herra, että olet muuttanut hänen käytöksensä meitä kohtaan, ja tekemään meistä onnellisia. minä odotan sinun työsi tuloksia lasten kanssa ja luotan, että olet meidän tuki ja turva ja asiat järjestyy. aamen

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 37 kertaa.

Kuoleeko uupumukseen

suurin tuska on olla olemassa, Pyydän anteeksi Jumalalta, että olen olemassa.

Työni ei ole raskasta mutta hoipertelen bussipysäkiltä kotiin lähes joka työpäivän jälkeen. Minulla ei ole koskaan ollut normaali kunto. Nyt eläkeiän lähestyessä sydän ei kestä yömeteliä.

30 vuotta olen rukoillut että Jeesus jo hakisi meidät pois. Kiitos muistamisesta.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 36 kertaa.

Aleksi

Pyydän rukousta, että saisin elämäni kuntoon, ja pääsisin eroon ahdistuksesta ja masennuksesta. Pyydän myös, että löytäisin uskovan puolison. Pyydän, että osaisin seurata Herraa koko sydämestäni ja osaisin pysyä erossa synneistä.

Saatu: 14.10.23