Rukouspyyntö

VAIKEUKSIEN JA TIETOKONEONGELMIEN VUOKSI NETTIRUKOILIJAT ON SULJETTU 31.12.2023 ASTI.

RUKOILLAAN SILTI TOISTEMME PUOLESTA!

RISTO JA MARJA

Kirjoita rukouspyyntösi lyhyesti ja selkeästi. Jätämme pitkät selittelyt ja mainostamiset julkaisematta.

Syyskuun lähetyskirje on nyt luettavissa.

Joulukuun kirje on nyt luettavissa sivustolta Herralle.com.

Minä rukoilin

Rukoiltu 36 kertaa.

helena

Kiitos levosta ja kaikesta.

Siunaa Jeesus päivämme ja alkava viikonloppumme.

Johdata elämäämme,anna enkeleitä vierelle.

Jeesus näet huolemme ja murheemme,lähetä enkelisi apuumme.

Auta Jeesus Timoa,osoita hänelle polku elämään.

Jeeus olen loppuun väsynyt,auta armostasi.

Kuule rukoukseni.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 32 kertaa.

nimettömästi

Jouduin painostettuna lupautumaan yhteen tehtävään, ellei siihen saada ketään muuta. Löytyisipä joku asiasta kiinnostunut.

Toivon että sunnuntaina Israel-mielenilmaukseen tulee paljon osallistujia ja että sää suosii tilaisuutta.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 35 kertaa.

Harry

Rukoilkaa kipeän selkäni puolista ja pyydän, että Jumala uudistaa minut, ja antaa kaikki syntini anteeksi.Kiitos että Jeesuksen Golgatalla tehty sovitus työn ansiosta, saan uskoa syntini anteeksi ja itselleni terveyden.Kiitos että Jeesuksen maahan vuotaneessa veressä on voima!!

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 34 kertaa.

Nimettömästi

Pomo on ottanut työpaikalla minut silmätikukseen, vaikka yl.teen työni hyvin ja teen ylitöitäkin omalla ajallani saadakseni hommat tehtyä. Nyt hän on kaksi kertaa syyttänyt/syyllistänyt minua jälkikäteen..toisen työn teki joku muu väärin, en minä, ja toisen työn tein minä mutta hän epäili olinko tehnyt kaikkea. Näen tämän pomon parin pvän kuluttua samassa työvuorossa. Rukoilkaa,että Jumala ottaisi hallintavallan, vihollinen ei saisi mitään voittoa enkä alkaisi puolustella itseäni (enkä suuttuisi) - vaikka näen, että hän tekee tikusta asiaa, koska haluaa manipuloida/pelotella ja kontrolloida. Hän ei ole pystynyt siihen vielä minun kohdallani, mutta myös muut työntekijät kärsivät hänen häpäisystään.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 35 kertaa.

Nimettömästi

Pyydän Herraa parantamaan rakkaan tyttäreni oudoista oireista ja niiden takana olevasta sairaudesta.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 34 kertaa.

Nimetön

Yhden suuren hankinnan puolesta, että saisin rahat siihen pikimiten. Ja ensi vuoden työkuvioiden puolesta.

Saatu: 14.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 33 kertaa.

Janne

Pyydän, pyydän erityisesti ettei äitiäni ja isääni enää huimaisi! Pyydän että isän olkapäähän ei kipeytyisi (nivelrikon takia) ja pyydän myös ettei äitin olkapäähän sattuisi. Pyydän myös että veljeni tyttöystävän migreeni parantuisi!

Pyydän myös että niskassa olevat patit eivät olisi mitään vakavaa ja päänahan ihottuma parantuisi eikä myös olisi vakavaa. Pyydän että suus oleva tulehdus ei olisi mitään vakavaa! Kiitos kaikille rukouksista!

Saatu: 13.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 33 kertaa.

Äiti

Pyydän apua pojalle parantumiseen ja parempaa mieltä. On monia sairauksia ja toivotaan ettei ne enää pahentuisi. Nyt alkaa mielikin olemaan maassa. Ei ystäviä ja aina kotona. Herra auta nuorelle miehelle iloa elämään. Kiitos jo aikaisemmin saaduista avuista.

Saatu: 13.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 33 kertaa.

Perheenisä

Rukoilkaa, että Herra Jeesus koskettaisi poikaani parantavalla rakkaudellaan ja antaisi rauhansa hänen sisimpäänsä. Pyydän rukousta myös, että hänen uni - ja terveysongelmansa helpottaisivat ja asuntoasiat järjestyisivät. Rukoilkaa, että vihollisen aikeet estyisivät Jeesuksen Kristuksen nimessä koko perhekuntani elämässä. Pyydän koko perhekunnalleni Jeesuksen veren suojaa.

Saatu: 13.10.23

Minä rukoilin

Rukoiltu 33 kertaa.

Virpi

Pyydän esirukousta ensi viikolla olevaan leikkaukseen, jossa poistetaan kysta oikean munasarjan vierestä. Siunausta ja varjelusta lääkäreille ja hoitajille. Leikkauksen onnistumista, pikaista toipumista. Jumala ja enkelit olkoon vahvasti läsnä. Kiitos.

Saatu: 13.10.23